The Beach Photography Secrets

Beach Photography Postbehandling

The Beach Photography Secrets

Min första strandupplevelse är en magisk. Det är första gången jag upplever en överflöd av sand. Det var också min första gång där jag fick hoppa i vattnet utan problem eller problem.

Som en naturfotograf var det en stor upplevelse för mig med den naturliga skönheten. Denna erfarenhet fyllde mitt hjärta med glädje att uppleva min första gång på en strand. Det var min första officiella turné till en ö i vårt land.

Från det ögonblick som vi nått vår utväg dykar alla oss i den enorma glädjen. Vi väntade ivrigt att äntligen leka med havet. Detta var ett minnesvärt ögonblick för mig och jag kunde inte vänta med att fånga skönheten och allas glädje när jag kommer till stranden.

Vädret var ganska bra och vatten var i perfekt skick. Havet var lekfullt som oss, det borde vara. De flesta pojkarna i vår grupp var redan i vattnet. De lekte med vattnet. Belysningen var ganska bra vid den tiden som det var vid middagstid.

Vid mitten av middagstid på stranden var det för mycket ljus. Så var jag försiktig med ljusstyrkan i bilderna. Ibland behöver jag kontrollera vattenreflektion, studsande ljus och färg. Jag använder en cirkulär polarisator för att skära genom bländning ytan av vattnet. Således kan jag se färgen och detaljerna nedan. Men jag proklamerar för att lägga bort det om du vill fånga reflekterat ljus.

Beach Photography-Mid-Day:

De lysande färgerna i vattnet kommer verkligen ut på mitten av dagen - men se upp för blåsta höjdpunkter. Jag vet att du har hört att du bara ska skjuta tidigt på morgonen eller sent på kvällen. men tro det inte. Ibland kan mittidens ljus skapa en värld av skillnad.

På mitten av dagen var havet vackert och solstrålarna belysning som juveler i vattnet. Jag tog många nära skottporträtt av människor som hade kul. Jag tog några av båtens skott som var flytande i havet. De flesta av dem var fiskebåtar och fiskare var fångar fisk.

Jag borde säga att fångarna var en lätt uppgift. Coz de svänger med vattenvågor; de är inte fortfarande. Det perfekta skottet är ett miljon dollar skott, i det fallet. Jag blev emellertid i stånd att skjuta en underbar bild som fuktade med saltvattnet. I det ögonblicket bryr jag mig bara om bilden, men är inte våt.

Det mest glamorösa ögonblicket var en kväll eftersom solnedgången var fantastisk. Jag tog bilder av brett spektrum av solnedgången och folk som njuter av skymningen. I varje sekund spelade ljus på ett pompöst sätt. Vyn var levande, ibland tänkte jag bara njuta av den fascinerande ljusrörelsen. Men som fotograf står jag emot min frestelse för att avstå från fotografering.

Vid dessa tillfällen var naturljuset stickande med varm färg, så jag sänker kontrasten för att få den mer attraktiva effekten. Skenar från en mycket lägre vinkel belyser solljuset de flesta ämnen mjukt och jämnt.

Strandbilder Efterbehandling:

När jag kom hem var de flesta av bilderna bra, men några av dem hade problem. Låt mig dela med dig av den erfarenhet som görs efter fotografering av stranden. Några av de skott jag tog fram vetter ut mot havet.

Men det som var intressant är att de bilder jag tog från vattnet hade de bästa bilderna. En av utmaningarna för mig var att det var mitt på sommaren på stranden och ljuset var väldigt ljust.

De flesta av bilderna jag upptäckte att människor har skuggor på ansikten kastas ofta av hattar, glasögon, näsor etc. Jag var tvungen att slå på blixten för de flesta bilderna. De problematiska bilderna var de som fångades på natten. Ljuset reflekterades överallt. Människor hade röda prickar i ögonen på fotografierna. Faktum är att jag var tvungen att göra mycket efterbehandling på detta foto för att lösa detta problem.

Neon Shahriar
["Fotograf"]
Från början till avslutningen av Shahriar är fotografi. Han fokuserar på att fånga bilder som berättar för sin historia. Således går han utanför och fångar den omgivande bestående färgstarka bilden. Med kärlek, vanan att dela idéer med fotografer, bloggar han konsekvent.

Lämna en kommentar