Beste smykketrender høsten 2023 for å oppgradere lookbooken din

Nyhetsbilde
Nyheter August 3, 2023

Lese | Elsket av: 8432

Populære smykketrender

Eklektiske smykketrender fra 70- og 80-tallet er et stort comeback i dagens mote. Men et viktig valg innen smykker dere kan være enige i er personlige smykker, mer som de sentimentale smykkene fra viktoriansk tid. Vi elsker å se våre tanker og historier i juvelene, et snev av ting som gir spesiell mening i ulike sammenhenger. La oss si, mødre som bærer anheng laget av morsmelk som en suvenir fra morsrollen; eller kanskje det ligger spesiell betydning for ulike individer. Levende og flamboyante stykker blir beundret, sannsynligvis for å feire livet som overvinner pandemien.

Så ja, dristigheten i 70- og 80-tallets tone sammen med de eksentriske designene blir for det meste forynget i trenden med smykker i nåværende og kommende år. Ikke desto mindre er trenden som alltid er hit, det som får deg til å føle deg som den "BESTE" i din egen hud!

Trendende smykker 2023/24

Hva er trending innen smykkemote? Hva blir populære smykker i 2024?
Siden gull går gjennom taket, velger fashionistas andre måter å blende på. Sølvsmykker er det nye gullet i inflasjonsverdenen. Blandet metall danner en enorm trendcast med elegant design. Svart gullsmykker blir imidlertid veldig populære. Håndlagde smykker, perler og skjell tar over sammen med perler. Fargede edelstener vil aldri gå ned fordi disse er aristokrater. Vi kan se asymmetriske stiler, bruk av farger og dramatiske glimt.

Her, les meg prøver å dissekere à la mode i smykkepass denne sesongen!

Smykketrender for 2023-24

Chunky kjeder

Chunky gylden kjede er det første du vil snakke om den nyeste trenden innen smykker. Dette er en greie nå, og du kan ikke slutte å stirre på slik glam. Den er smart, den er sofistikert, den er skinnende og den er rett og slett STIL! Ikke bare halskjeder, tykke gyldne eller blandede metallstykker er også berikende ringer, øredobber, armbånd. Du har kanskje en i den gamle esken, få den ut, den vil gjøre dagen din!

Imidlertid kan tykke sølvsmykker være noe stort! Siden sølv tar over, hva med å sette denne trenden med tykk sølvkjede og ringer! Merk mitt ord, det blir et annet nivå VOGUISH!

Chunky kjeder

Snake smykker

Du har kanskje lagt merke til en trend med å bruke slangearmbånd, armbåndsur, ringer og halskjeder i år. Sjekk ut Bulgary's Serpenti smykkekolleksjon. Ikke rart at slanger er et godt tegn for mange mennesker. Det har også betydning, slanger er tegn på fruktbarhet og gjenfødelse; mange har en tendens til å bære det som essensen av beskyttelse mot ondskap. Men dronning Victoria startet denne moten for evigheter siden, den gangen den utførte symbolet på visdom og evig kjærlighet!

Skulpturelle mansjettarmbånd

Å ha mansjetter på håndleddet føles umiddelbart som et antrekk. Og i disse dager fullfører tykke, skulpturelle mansjetter dameantrekket. Mellomstore mansjetter av forskjellige former og materialer er virkelig den mest skjerende mansjettstilen i år. Du kan gravere ditt navn, tekster, ha et maleri eller gravert kunst for å få frem din egen unike stil. Sjekk ut Sylvia Toledano Wave Cuff eller Karine Sultan Sculptural Cuff, Split Cuff, Open Cuff, kablet mansjett, Chanel Coco Crush Cuff; tilpasset design etter eget valg for å la humøret snakke!

Skulpturelle mansjettarmbånd

Øredobber!

Husker du de dagene med Covid-19-pandemien? Kunne du ikke bruke øredobber på grunn av masken? Å, så forferdelig å huske! Øredobber er imidlertid tilbake på øreflippene våre! Puh! Og vi elsker å rocke alle former for øredobber! Lysekroner, nagler, dusker, edelstener, perler, metall og malte kunstverk gir livsglede i populære smykker for kvinner!

Oversized Hoop øredobber

Chunky vintage Huggie øredobber

Fet tykke øredobber blir oppdaget i mani i disse dager. Du kan bære et par store ... store? Hvor stor? Ikke for stor ... kanskje en liten del av øredobber i mellomstørrelse komplimenterer selvtilliten til din personlighet og løfter stemningen for dagen. Som dette blandede metallet Cartier stykke, dette er fantastisk smart. Jeg samlet imidlertid Bernard James Flora 14K gull diamantring øredobber, og jeg er virkelig en fan av dette.

Chunky vintage Huggie øredobber

Oversized Hoop øredobber

De sier: "jo større bøyle, jo større kjærlighet."

OVERSTORE bøyler fra 60-tallets moteverden er her igjen. Det bringer den glade solskinnsstemningen til utseendet ditt. Ikke bare gyldne metallbøyler, sølv, blandet metall, perler, perler, alt i den runde bøyleformen er absolutt i motesmykketrender. Det markerer ikke bare latino eller kvinner av farge lenger. Kvinner bærer det som en bemerkning om kulturell appropriasjon nå; som motstand mot diskriminering

Brosjer og kroppstilbehør Smykker

Brosjer blir hyped. Jeg kan ikke slutte å stirre på de små birdiene fra Tiffany & Co. hviler på Michael B. Jordans bryst på Met Gala 2023! Søljer i forskjellige former og temaer er et høyt valg. Apropos dette, hvordan likte du halsslipset Buzz Lurhmann ble drept på samme arrangement? Han byttet ut sløyfe eller slips med dette ekstatiske juvelstykket fra David Webb, og det er absolutt et annet utseende! Vil det være i trend en stund? Usikker ting! Men, bolo bånd rocker bakken ganske kult.

Kroppskjeder kommer også mye. Å ha på seg en ryggløs topp med kroppstilbehør er en av de hotte nye smykketrendene.

Brosjer og kroppstilbehør Smykker

Overdimensjonerte eller feilaktige edelstenslenker

Oversize anheng, øredråper eller øreplugger som ikke stemmer overens og stabler av metaller eller edelstener er nettopp nye trender innen smykker. Det kan faktisk betegnes som "dekonstruere definisjonen av symmetri".

FIY: Less is more er ikke i smykketrenden nå!

Silver Smykker

Sølvsmykker står høyt i trendboken. For et elegant utseende kan du ikke få nok av skulpturelle sølvsmykker, Sterling sølvsmykker, med edelstener, perler etc.

Blandede metaller

Blandede metall smykker er nå en av de mest skjer smykker i disse dager. Designere jobber med å blande ulike metaller og resultatet er tilfredsstillende.

NB: Hvis du er smykkefotograf eller har en smykkeforretning, kan du ta smykkeretusjering her!

Laboratoriedyrkede diamanter

Lab Grown diamanter er en annen vibe i disse dager. Fordi folk streber etter bærekraftig liv i alle sfærer. Og når stjerner som GIGI Hadid rocker i laboratoriedyrkede diamanter, hvorfor tenke på det en gang til?

Moderne perle og edelstener

Perle, for alltid for alltid ... men hva er trending i disse dager med perler? Ulike farger og uvanlige former, tydeligvis skjer det en viss utvikling!

Høye smykker edelstener er også store i scenen. Tsavoritter, safirer, rubin og turkis kommer alle i fargerike, dristige og dramatiske design. Ble akkurat imponert over hvordan Katerina Perez viser de perle-sentriske juvelene i The JCK showblogg av dette året.

Moderne perle og edelstener

Epilogue

"Mote er et språk som snakker volum og smykker er dens vakreste aksent" Jeg lagret denne linjen i hodet mitt fra insta-feeden. Den som har skrevet en slik linje, for en flott måte å artikulere smykkenes nåde! Den aksenten av synet ditt avgjør hvor stilig eller sofistikert du er. Noen liker å gå med moteflyt, noen bryr seg aldri, så igjen, noen setter smykketrendene! Hvilken er du?

Afif Fatema Chowdhury-bilde
Written by

Afif Fatema Chowdhury

Hei, det er Afif, Content Executive fra Color Clipping Ltd med en lidenskap for å bidra med kunnskapsdeling enklere. Fortsett å lære og vokse sammen med oss.