Slik fletter du Landscape Photos i Photoshop

Trinnene for sammenslåing av bilder i Photoshop for fokusstacking skal diskuteres

Slik fletter du Landscape Photos i Photoshop

I mitt forrige innlegg har jeg forklart hvordan jeg skal gjøre landskapsfotografering ved fokusstapling. I dette innlegget skal jeg diskutere hvordan man kan slå sammen bildene tatt i landskapsfotografering. Men først, la meg minne deg om noen detaljer om Fokus stabling fotografering. Foreløpig blir det tatt flere bilder av landskapet, og deretter åpner alle bildene med Photoshop for etterbehandling. I denne veiledningen skal trinnene for sammenslåing av bilder i Photoshop for fokusstapling diskuteres:

TRIN 1 CAPTURING FLERE BILDER

Under fotograferingen tok jeg flere bilder av samme landskaps scene i forskjellige brennvidder. Når jeg skyter ganske nært, er kameraets fokuspunkt ikke stort nok til å fange hele scenen så skarp som jeg ville.

Så jeg fanger flere bilder. Hver gang jeg skifter fokus. De fleste tilfellene tar jeg bare tre skudd for faget for å få riktig dybdeskarphet. I det første bildet prøver jeg å fokusere på senteret og alt annet sløret. Deretter følges følgende trinn i Photoshop for å få de stablede bildene.

TRINN 2: DEL BILDER

I Photoshop laster jeg alle bildene inn i lagstakken. Jeg bruker Skript> Legg bilder som en stabel eller dra dem alle sammen manuelt. Når jeg legger bildene i Photoshop, er de ikke justert riktig. Derfor justerer jeg bildene i Photoshop. Velg alle lagene ved å trykke på (Skift - Velg). Når alle lagene er valgt, går jeg til Rediger> Autojuster lag. Deretter velger jeg Auto slik at Photoshop automatisk kan justere bildene. Klikk på OK og vent et par sekunder, og utgangen genereres med justerte lag.

TRINN 3: BLEND LAYERS IN ONE PHOTO

Nå i tredje trinn blander jeg alle lagene i ett bilde. I Photoshop blander du automatisk alle lagene ved å gå til Rediger> Auto-blande lag. Når du går til alternativet, ber det om å velge Stack Images. Klikk ok og vent flere sekunder til alle lagene slås sammen. Jeg sjekker hvert lag.

Jeg foreslår at hvis du vil ha hele bildet skarp, må du kanskje ta flere bilder. Du vil bli vant til det etter at du har gjort et par. Så i utgangspunktet er alle nødvendige trinn som kreves for stabling ferdig. Nå trenger bildet litt opprydding. Du kan ringe det 4te trinnet i behandlingen.

generell arbeidsflyt for stabling av bilder

TRINN 4: RENGJØR OPP

Det er på tide å rydde opp bildet. Jeg bruker CROP-verktøyet ved å angi et avlingsområde ved å dra på bildet. Jeg sørger også for at jeg legger alle lagene i det beskjærne området. Det legger alle lagene i en smart gjenstand ved å velge alle lagene og konvertere dem.

Du kan gjøre dette ved å velge alle lag og gå til filter> Konverter for smarte filtre. Klikk Ok, og nå har du en smart objekt. Etter dette Gå til Filter> Camera Raw Filter og hent ned Høydepunkter, Svart og Vibrancy litt. Øk deretter kontrast, skygger, hvitt og klarhet. Videre er det nå ditt endelige bilde.

Så i konklusjonen, disse trinnene er den generelle arbeidsflyten for å stable bilder i Photoshop. Den første prosessen er å rengjøre støv flekker og rette opp alle bildene. Deretter må du organisere dem i lag og slå dem sammen i smarte gjenstander. Når bildene er kombinert til en Juster eksponering, brukes kontrast og farge for å gi det endelige berøringen til det genererte bildet. Jeg håper å følge denne prosessen, du vil ha et godt bilde med ønsket dybdeskarphet.

Neon Shahriar
[ "Fotograf"]
Fra start til slutt er Shahriar fotografering. Han fokuserer på å ta bilder som forteller historien sin. Dermed trapper han seg utenfor og fanger de omkringliggende fargerike bildene. Med kjærlighet, vanen med å dele ideer med fotografer, blogger han konsekvent.

Legg igjen en kommentar