Kamerainnstillinger og Flash Power

Flash Power for ønsket utseende

Kamerainnstillinger og Flash Power

For portrettfotografering er det den viktigste tingen å vite om kamerainnstillingene og blitsen. Min erfaring bekrefter det. Men bruk av kamerablixt kan ikke gå rett som du tror. Her, mine få tanker, hvordan kan du riktig bruke flashen din for å få den rette portretten.

Min første erfaring:

Første gang du bruker flash eller Speedlight på kamera, kan det være vanskelig. Da jeg kjøpte min Nikon Speedlight, var det sikkert hvordan jeg følte meg. Alt involvert lysforhold var min største bekymring for å få en skikkelig eksponering. Da det ikke kan ta hensyn til den faktiske blitsutgangen og måling i kameraet. Ved hjelp av en lysmåler var det nervøs øyeblikk for prøving og feiling. Disse alle gjør meg skjelv i støvlene mine og sverger at jeg ville bli en naturlig lysfotograf.

Ved hjelp av flash er lysets hårdhet, min viktigste bevaring. Jeg hater en del av det spylede utseendet på folks ansikter. I tillegg til flatheten i ansiktet som direkte knuser alle muligheter for kurveskygge på ansiktet.

Flash Power for ønsket utseende:

Som fotograf har vi den tekniske kunnskapen til å lære å skyte på toppen av kreativ visjon. Det er ikke noe annet at det kommer til kamerainnstilling og flash-strøm, for å få riktig eksponering for ønsket utseende. Som et eksempel, en mørkere bakgrunn med mindre immanent lys, for å øke hastigheten mens du holder blenderen og ISO samme. Men jeg senker min hastighet i stedet holder blenderen samme.

It er ikke annerledes enn å legge til flash-effekten som en 4-faktor, for å fortsette å justere blitsen for å få ønsket utseende. Hvis du kanskje vil forlate blitsen ved konstant forandring i lyskrav med et dramatisk utseende, må du justere eksponeringstriangelen i stedet. Så lenge du får den brede medfølelsen til hovedeksponeringen, spill rundt som fungerer best til nytte. Men jeg foretrekker, ferdighet og arbeidsflyt når en fotograf kommer frem med din egen stil.

Det gjør forskjell når en liten plastikk som dekker blitshodet. Dermed blir lyset lite skarpt for å bryte ned lyset. Og blitsenes kraft angir ikke hovedstørrelsen på lys og avstand fra motivet. Jeg bruker bare blitsen bare og pekt mot motivet når jeg vil ha starburst-effekt for å få et kicker-lys som kommer fra det.

Viktig kamerajustering:

Kamerainnstillingen er manuell og jeg velger strømmen normalt på 1 / 32 eller 1 / 16 og la den være. Jeg justerer bare blitsen når det er nødvendig. Og jeg gjør også den hyppige viktige justeringen av kamerainnstillingen. For ETTL / TTL modus er det mange store fans. Men jeg foretrekker å gå med Manual og finn TTL som ikke gir et naturlig utseende som jeg ser etter.

Generelt, når jeg skyter, prøv å fylle lyset fra hovedlyset. Også, aldri for sterk spyling som kan gjøre en stor forskjell mellom lyset som kommer fra blitsen og det omgivende lyset. Derfor anbefaler jeg ETTL / TTL-modus som er for smart at vi må øke et ganske høytstående portrett.

Den mørke bakgrunnen er åpenbaringen av motivet med en flashpistol som skaper et grusomt bilde. Fryseaktiviteten der jeg vil lyse opp motivet og ned blikkåpningen. f / 5.6 & f / 8 er lavere lukkerhastighet for å få tak i omgivelseslys og lysstier. Eller bakgrunnsskarphet hjelper meg også til å få effekten av bevegelse.

Som konklusjon er det å eksperimentere med blitsen i manuell modus, en god måte å legge til levende effekt på stående fotografier. Ikke minimaliser skytedagen din for å nyte mer leting. Lykke til og ha det moro!

Neon Shahriar
[ "Fotograf"]
Fra start til slutt er Shahriar fotografering. Han fokuserer på å ta bilder som forteller historien sin. Dermed trapper han seg utenfor og fanger de omkringliggende fargerike bildene. Med kjærlighet, vanen med å dele ideer med fotografer, blogger han konsekvent.

Legg igjen en kommentar