The Beach Photography Secrets

Beach Photography Postbehandling

The Beach Photography Secrets

Min første strandopplevelse er en magisk en. Det er første gang jeg opplever en overflod av sand. Det var også min første gang der jeg fikk lov til å hoppe i vannet uten problem eller problem.

Som naturfotograf var det en stor opplevelse for meg med den naturlige skjønnheten. Denne opplevelsen fylte hjertet mitt med glede for å oppleve min første gang på en strand. Det var min første offisielle tur til en øy i vårt land.

Fra det øyeblikket vi nådde vårt feriested, dykker hver og en av oss inn i den enorme glede. Vi ventet ivrig etter å endelig leke med havet. Dette var et minneverdig øyeblikk for meg, og jeg kunne ikke vente med å fange skjønnheten og alles glede når jeg kommer til stranden.

Været var ganske bra og vann var i perfekt stand. Havet var lekende som oss, det burde være. De fleste guttene i vår gruppe var allerede i vannet. De lekte med vannet. Belysningen var ganske bra på den tiden som det var rundt klokken 12.00.

På midten av middagstid på stranden var det for mye lys. Dermed var jeg forsiktig med lysstyrken i bildene. Noen ganger må jeg sjekke vannrefleksjon, studsende lys og farge. Jeg bruker en sirkulær polarisator til å skjære gjennom reflekser overflaten av vannet. Dermed kan jeg se fargen og detaljene under. Men jeg proklamerer å sette den bort hvis du vil fange reflektert lys.

Strandfotografi - Midt-dagen:

De strålende farger i vannet kommer virkelig ut midt på dagen - men pass opp for blåste høydepunkter. Jeg vet at du har hørt at du bare skal skyte tidlig om morgenen eller sent på kvelden. men tro det ikke. Noen ganger kan midtdagens lys skape en verden av forskjell.

På midten av dagen var havet vakkert og sollyset var belysning som juveler i vannet. Jeg tok mange nærbilder av folk som hadde det gøy. Jeg tok noen av skuddene på båter som var flytende i sjøen. De fleste av dem var fiskebåter og fiskere fanget fisk.

Jeg burde fortelle at det var en lett oppgave å fange båtmennene. Coz de svinger med vannbølger; de er ikke stille. Det perfekte skuddet er en million dollar skudd, i så fall. Imidlertid ble jeg i stand til å skape et vidunderlig bilde som ble fuktet med saltvannet. I det øyeblikket bryr jeg meg bare om bildet, men ikke å være vått.

Det mest glamorøse øyeblikket var en kveld fordi solnedgangen var fantastisk. Jeg tok bilder med stort utvalg utsikt over solnedgangen og folk som nyter skumringen. I hvert sekund spillte lys på en pompøs måte. Utsikten var levende, noen ganger tenkte jeg bare å nyte den fascinerende lysbevegelsen. Men som fotograf, motstår jeg min fristelse for å hindre seg fra fotografering.

På disse tider var det naturlige lyset med varm farge, og dermed reduserer jeg kontrasten for å få den mer attraktive effekten. Skinner fra en mye lavere vinkel, lyser sollyset de fleste fagene jevnt og jevnt.

Strandbilder Etterbehandling:

Da jeg kom hjem, var de fleste av bildene gode, men noen av dem hadde problemer. La meg dele litt av opplevelsen som gjør postfotografering av stranden. Noen av bildene jeg tok, vender ut mot havet.

Men det som var interessant er at bildene jeg tok fra vannkanten hadde de beste bildene. En av utfordringene for meg var at det var midt på sommeren på stranden og lyset var veldig lyst.

De fleste av bildene jeg fant ut at folk har skygger på ansiktene deres, ofte kastet av hatter, briller, nese osv. Jeg måtte slå på flash for de fleste bildene. De problematiske bildene var de som ble fanget om natten. Lyset ble gjenspeilet overalt. Folk hadde røde prikker i deres øyne på fotografiene. Egentlig måtte jeg gjøre mye etterbehandling på dette bildet for å løse dette problemet.

Neon Shahriar
[ "Fotograf"]
Fra start til slutt er Shahriar fotografering. Han fokuserer på å ta bilder som forteller historien sin. Dermed trapper han seg utenfor og fanger de omkringliggende fargerike bildene. Med kjærlighet, vanen med å dele ideer med fotografer, blogger han konsekvent.

Legg igjen en kommentar