The Beach Photography Secrets

Strandfotografie Postverwerking

The Beach Photography Secrets

Mijn eerste strandervaring is een magische ervaring. Het is de eerste keer dat ik een overvloed aan zand ervaar. Het was ook mijn eerste keer dat ik zonder enig probleem of probleem in het water mocht springen.

Als natuurfotograaf was het een geweldige ervaring voor mij met de natuurlijke schoonheid. Deze ervaring vervulde mijn hart met vreugde om mijn eerste keer op een strand te ervaren. Het was mijn eerste officiële tour naar een eiland in ons land.

Vanaf het moment dat we ons resort bereikten, duikt ieder van ons in de enorme vreugde. We stonden te popelen om eindelijk met de oceaan te spelen. Dit was een memorabel moment voor mij en ik kon niet wachten om de schoonheid en ieders vreugde vast te leggen wanneer ik naar het strand ga.

Het weer was redelijk goed en het water was in een perfecte staat. De zee was speels zoals wij, dat zou zo moeten zijn. De meeste jongens van onze groep zaten al in het water. Ze speelden met het water. De verlichting was vrij goed in die tijd aangezien het rond het middaguur was.

In het midden van de middag op het strand was er te veel licht. Dus ik was voorzichtig met de helderheid in foto's. Soms moet ik waterreflectie controleren, licht en kleur laten weerkaatsen. Ik gebruik een circulaire polarisator om schittering van het oppervlak van het water te krijgen. Zodoende zie ik de kleur en details eronder. Maar ik zeg om het weg te doen als je gereflecteerd licht wilt vastleggen.

Strandfotografie - Mid-Day:

De schitterende kleuren in het water komen echt halverwege de dag tevoorschijn - maar kijk uit voor verbluffende hoogtepunten. Ik weet dat je hebt gehoord dat je alleen vroeg in de ochtend of laat in de avond moet schieten. maar geloof het niet. Soms kan het licht van de middag een wereld van verschil maken.

Op de middag was de zee prachtig en het zonlicht brandde als juwelen in het water. Ik nam veel close-shot portretten van mensen die plezier hadden. Ik nam een ​​paar schoten van boten die in de zee zweefden. De meesten van hen waren vissersboten en vissers vingen vissen.

Ik moet zeggen dat het vastleggen van de schippers een gemakkelijke taak was. Want ze zwaaien met watergolven; ze zijn niet stil. De perfecte opname is in dat geval een schot van een miljoen dollar. Ik kreeg echter de mogelijkheid om een ​​wonderlijk beeld te maken dat met het zoute water werd bevochtigd. Op dat moment geef ik alleen om het beeld, maar niet om nat te worden.

Het meest glamoureuze moment was een avond omdat de zonsondergang geweldig was. Ik nam foto's van een breed zicht op de zonsondergang en mensen die van de schemering genoten. In elke seconde speelde licht op een pompeuze manier. Het uitzicht was levendig, soms dacht ik om gewoon te genieten van de betoverende lichtbeweging. Maar als fotograaf weersta ik mijn verleiding om te stoppen met fotograferen.

Op deze momenten was het natuurlijke licht een warme kleur, dus verlaag ik het contrast om het aantrekkelijkere effect te krijgen. Als het vanuit een veel lagere hoek schijnt, verlicht het zonlicht de meeste onderwerpen zacht en gelijkmatig.

Strandfoto's Nabewerking:

Toen ik thuiskwam, waren de meeste foto's goed, maar sommige hadden problemen. Laat me een deel van de ervaring met postfotografie van het strand delen. Sommige van de opnames die ik maakte, zijn gericht op de zee.

Maar wat interessant was, was dat de foto's die ik van de rand van het water heb genomen de beste foto's hadden. Een van de uitdagingen voor mij was dat het midden in de zomer op het strand lag en dat het licht heel helder was.

Op de meeste foto's kwam ik erachter dat mensen schaduwen op hun gezichten hebben, vaak met hoeden, glazen, neuzen enz. Ik moest de flitser inschakelen voor de meeste foto's. De problematische foto's waren foto's die 's nachts werden gemaakt. Het licht werd overal zichtbaar. Mensen hadden rode stippen in hun ogen op de foto's. Eigenlijk moest ik veel nabewerking doen om dit probleem op te lossen.

Neon Shahriar
["Fotograaf"]
Van begin tot eind is Shahriar Fotografie. Hij richt zich op het vastleggen van foto's die het verhaal vertellen. Dus stapt hij naar buiten en vangt de omringende bestaande kleurrijke beelden. Met liefde, de gewoonte om ideeën met fotografen te delen, blogt hij consequent.

Laat een reactie achter